A Fuvarbörze.hu adatvédelmi irányelvei (NAIH-50740/2012)

Figyelem! Ez a tartalom több, mint 90 napja lett létrehozva. A megjelenő információk már nem feltétlenül naprakészek.

A Fuvarbörze érvényben lévő felhasználási feltételeiról az ÁSZFF-ben tájákozódhat.

A adatkezelési tájékoztatója
a Fuvarbörze.hu felhasználói számára: NAIH-50740/2012.

A.

Az adatkezelő neve: Garami Artúr egyéni vállalkozó, továbbiakban: "üzemeltető

B.

Az adatkezelő címe: 6500 Baja, Petőfi Sándor u. 36.

C.

Elérhetőség: info@fuvarborze.hu

D.

Az adatkezelés módja: Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik

E.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

F.

A kezelt adatok köre:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok: e-mail cím, név, cégnév. Az adatokhoz és elérhetőségekhez a összes látogatója hozzáfér.

A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében adható/jeleníthető
meg több más információ, pl.feltöltött céglogó, szolgáltatói tevékenység ismertetése, webcím, telefonszám.

G. Az adatkezelés célja:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának és személyének azonosítása, valamint az igényelt értesítési szolgáltatások, szakmai információk, kiküldésének lehetősége.

A regisztrált felhasználó adatait abból a célból adja meg, hogy a tevékenységéről, szolgáltatásairól szóló információk és elérhetőségei a nagy nyilvánosság számára elérhetőek, megtalálhatóak legyenek az internetem. Az adatok megjelenésnek reklám-marketing célja van a felhasználó részéről.

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat a fenti módtól eltérően, tömegesen harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

H.

Az adatkezelés időtartama:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó meg nem szünteti a regisztrációját.

A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok, amíg a felhasználó önkéntes tevékenysége/döntése alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok esetében, amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.

A szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében a látogatástól számított 6 napig tárolja a rendszer az adatokat.

A minden publikus oldalát elmenthetik, cache-elhetik a kereső robotok, ezért a keresők tárolt változataiba is bekerülhetnek a felhasználó által megadott adatok. A keresők tárolt változatainak törlését, változtatását nem áll módunkban kérelmezni a kereső szolgáltatóktól. Ebből az következik, hogy nem tudjuk teljesíteni a felhasználók ezzel kapcsolatos kéréseit.

A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését a szolgáltatásban. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.

I.

A személyes adatok törlése:

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mail formátumban küldött kérelem alapján eszközölheti. Bűncselekménnyel való érintettség gyanújának felmerülése esetén a személyes adatokat a Fuvarbörze üzemeltetője megőrizheti és átadhatja a nyomozó hatóságnak.

J.

Az adatkezelési szabályzat módosításának lehetősége:

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa.

K.

A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban:

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az info@fuvarborze.hu címre kell eljuttatni, amire 15 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

L.

Jogérvényesítési lehetőségek:

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, mely elérhető az 1125 Budapest, Sziágyi Erzsébet fasor 22/C. címen. További kérdését, illetve észrevételét az info@fuvarborze.hu e-mail címre várjuk.

Aki megosztotta ezt a hírt

Partner ID 3012
VolLKW Netguru Kft.
+36 70 3951272
info@fuvarborze.hu
Baja, Magyarország
  • Üzleti ajánlatok létrehozása

    Hirdetményeket, üzleti ajánlatokat helyezhet el Ön is a Fuvarbörzén, ezzel megcélozhatja a Fuvarbörze fuvarozási szolgáltatóit, a Fuvarbörze szakmai látogatóit. Három napos időtartamra ingyenes megjelenést biztosítunk, azonban hosszabb időtartamra is megjelenítheti hirdetményeit. Amennyiben fuvarozási ajánlatkérést szeretne megjeleníteni azt nem hirdetményként, hanem a megfelelő űrlapon keresztül lehet létrehozni. A fuvarozási ajánlatkérések létrehozása, megjelenítése korlátlan számban, korlátlan időtartamra ingyenes.

  • VolLKW is an on-line freight exchange, a freight forwarding market with nearly 20,000 registered members. The carriers and shippers find a cost-effective transportation solution. Transportation, freight and moving through the VolLKW freight exchange. We are present since 11 years on internet. ...
  • Upload your freight requests to the Freight Exchange. Our system monitors the activities of freight forwarders and knows which carrier what is what looking for. We will send your transportation request within minutes to the service providers who have the appropriate capacity for the given route ...
  • Submit your freight requests to the Freight Exchange. Our system monitors the activities of freight forwarders and knows which carrier what is what looking for. We will send your transportation request within minutes to the service providers who have the appropriate capacity for the given route ...
még több hirdetmény

2007-2020 © FreightExchange co. | HelpDesk | Impressum | Terms and Conditions

Ez a weboldal oldal sütiket (cookie-kat) használ!

A kényelmes felhasználói szolgáltatás érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

Have a question?

Írja meg kérdését!

Fuvarozót keres?

Feltöltheti az oldalunkra fuvarozási ajánlatkérését, melyet pillanatok alatt eljutottunk a megfelelő fuvarozó/költöztető partnereink számára, akik rövid időn belül konkrét ajánlattal fogják megkeresni Önt. Ez a szolgáltatás nagyon hatékony és teljesen ingyenes.

Ön fuvarozó / szállítmányozó?

Találhat egy utas vagy több fordulós megbízásokat a fuvarajánlatok listájában, mely megbízó partnereink aktuális fuvarozási ajánlatkéréseit tartalmazza.
bezár